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Sustainable food packaging that keeps harmful microbes at bay

par Frédéric PELASCINI | 9 Jan 2022 | Actualités

Sustainable food packaging that keeps harmful microbes at bay
Sustainable food packaging that keeps harmful microbes at bay

A team of scientists from Nanyang Technological University, Singapore (NTU Singapore) and Harvard T.H. Chan School of Public Health, US, has developed a 'smart' food packaging material that is biodegradable, sustainable and kills microbes that are harmful to humans. It could also extend the shelf-life of fresh fruit by two to three days.

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Actualités

  • 50ème Colloque National du GFP : 21 au 25 novembre 2022 à Montpellier
  • PhD Grant : Investigation of the ignition and flame propagation of duromer foams – Centrale Lille Institut, BASF (28/05/2022)
  • Clôture de l’appel à candidatures pour la participation à la 16ᵉ édition du Prix Pierre Potier : 31 mai 2022
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Événements

  1. AFPM 2022: Advanced Functional Polymers for Medicine 2022

    juin 1 - juin 3
  2. 12th International Symposium  »Polyimides & High Performance Materials »

    juin 6 - juin 9
  3. Formation CNRS : La photopolymérisation : état de l’art et utilisations avancées

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  4. Bordeaux Polymer Conference 2022

    juin 13 - juin 17
  5. Milan Polymer Days International Congress – MIPOL2022

    juin 19 - juin 21
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